Další organizace Velké Bíteše

Velká Bíteš

Aktuality

Návštěva Vida centra

V úterý 9. května 2017 žáci osmých a devátých tříd navštívili místo povinně volitelných předmětů vzdělávací centrum Vida v Brně. Během tří hodin měli k dispozici velký areál, který se specializuje na přiblížení geologických, biologických, matematických, fyzikálních, chemických a mnohých dalších zákonů a znalostí.
Všechny úkoly jsou názorné a praktické, děti nejrůznějšího věku si najdou vždy něco zajímavého. Výsledkem snad je plno nových informací, které žáci vstřebali neobvyklým způsobem.

Mgr. Eva Čermáková

Názory dětí:

„Jsme opravdu rádi, že učitelé takové výlety jako do Vida organizují. Ve Vida science centru to bylo zábavné a docela zajímavé. Vyzkoušeli jsme si mnoho přírodních, fyzikálních jevů a vychytávek a možná jsme se něco i dozvěděli a zapamatovali. Nejspíše bych jel za nějakou dobu klidně znovu."
M. Uherka, 8.B

„Nejvíce nás zaujal 3 G simulátor, také obsluha řadicí páky a házení vlaštovek. U některých věcí jsme vůbec nevěděli, o co se jedná a jak mají správně fungovat. Klidně bychom jeli do Vida centra znovu."
R. Batelka, D. Daněk, 8. A

„Dne 9. 5. jsme se zúčastnili výletu do Vida centra v Brně. Vyzkoušeli jsme si spoustu vědeckých pokusů. Měli jsme možnost uvádět počasí, zjistili jsme svůj tep, zažili jsme zemětřesení....Nejvíce ze všeho se nám líbila točící se místnost, ve které jsme si s ostatními spolužáky házeli míčem."
G. Cvetanova, D. Holubář, 8. B

„V centru Vida se nám velice líbilo. Zaujala nás šou, kde se předváděly různé zajímavé pokusy a třeba to, jak vyrobit zmrzlinu. Takových exkurzí by se nám líbilo více."
N. Akolová, A. Dvořáková, 8. B

449450451452453454455456

 

457458459

 

Zřizovatel

  • Velká Bíteš

Podpořil

  • Kraj Vysočina

Partnerské odkazy

  • Příroda velkobítešska
  • Ověřená firma
  • Učebna v přírodě
Nahoru