Další organizace Velké Bíteše

Velká Bíteš

Aktuality

Florbalová okrsková kola žákyň

V úterý 31. 10. 2017 a v pátek 3. 11. 2017 se ve Velkém Meziříčí konala okrsková kola kategorie mladších a starších žákyň ve florbale. V obou dnech měla naše škola své zastoupení a obě družstva si vedla výborně. Mladší žákyně vybojovaly 2. místo a tím postup do okresního kola. Vynikající výkon předvedla především Bára Škodová, ostatní děvčata ale také odvedla skvělou práci a přispěla k zisku stříbrné medaile.

Trochu smůly si v pátek vybraly starší žákyně. Skupinu zakončily na 2. místě, v semifinále podlehly pozdějšímu vítězi soutěže Měřínu. Souboj o 3. místo skončil nerozhodně a na řadu tak přišly samostatné nájezdy. Zde i přes výborný výkon brankářky Vendulky Kmentové naše holky podlehly ZŠ Oslavická a do dalších kol nepostoupily.

Všem děkujeme za reprezentaci školy.

Mgr. Naďa Malcová
učitelka Tv

Mladší žákyně :
Iveta Chmelíčková, Barbora Mullerová, Markéta Beranová, Iveta Vondrušková (7.A), Emma Coufalová, Karolína Balejová (7.B), Barbora Škodová, Nikol Stejskalová, Karolína Špačková, Valérie Blažková (7.C), Eliška Urbánková (8.A), Eliška Doležalová (8.B)

Starší žákyně:
Sofie Padyšáková, Ema Urbánková (8.A), Vendula Kmentová (8.B), Marie Kratochvílová, Daniela Novotná (8.C), Viktorie Blahová, Aneta Ventrubová, Jana Lundová, Katka Nováčková, Veronika Hotárková (9.A), Leona Matyášová (9.B)

163164165166167168169

Zřizovatel

  • Velká Bíteš

Podpořil

  • Kraj Vysočina

Partnerské odkazy

  • Ověřená firma
  • Učebna v přírodě
  • Příroda velkobítešska
Nahoru