Další organizace Velké Bíteše

Velká Bíteš

Aktuality

Florbal – okresní kolo mladších a starších žáků

Dne 28. listopadu proběhlo ve Velkém Meziříčí okresní kolo mladších žáků ve florbalu. Na tento turnaj si zajistili účast po dlouhé době i žáci naší školy po vítězství v okrskovém kole. V systému hraném každý s každým sehrálo naše družstvo 4 zápasy s bilancí 3 proher a 1 výhry a obsadilo 4. místo. Chlapcům nešla upřít snaha a bojovnost, ale v zápasech byla znát určitá taktická úroveň hry a technická zručnost soupeřů, kde každá chyba byla potrestána obdrženou brankou.

Obdobně jako mladší žáci si v okrskovém kole počínali i jejich starší kolegové, a tak o den později, 29. listopadu, vyrazili reprezentovat naší školu na okresní kolo do Bystřice nad Pernštejnem. Zde se turnaje zúčastnilo 6 družstev rozlosovaných do 2 skupin. Naše družstvo dokázalo vyhrát skupinu a jednou nohou už bylo ve finále, jenže v rozhodujících chvílích v semifinále nedokázalo ubránit jednobrankový náskok a podlehlo svému soupeři v prodloužení. Malou útěchou pro ně nakonec byla výhra v boji o 3. místo. Individuální ocenění za nejlepšího střelce turnaje získal Jiří Vrzal (6 gólů).

Děkujeme za úspěšnou reprezentaci školy a gratulujeme těmto žákům:

Mladší:
Ševců Michal, Karmazín Petr, Karmazín Lukáš, Karásek Petr, Kročil Lukáš, Mateja Adam, Škoda Adam, Osoba Radim, Preis Vít, Havlásek Ondřej, Malý Ondřej, Chytka Vojtěch.

Starší:
Dobrovolný Vít, Káňa Jakub, Rybníček Lukáš, Medla Matěj, Vrzal Jiří, Rozmahel Adam, Hvězda Jiří, Koza Jiří, Urban Tadeáš, Mach Daniel

pdfVýsledková listina - mladší žáci280.71 KB

pdfVýsledková listina - starší žáci214.27 KB

Mgr. Michal Pelán

236237238239240

Zřizovatel

  • Velká Bíteš

Podpořil

  • Kraj Vysočina

Partnerské odkazy

  • Ověřená firma
  • Učebna v přírodě
  • Příroda velkobítešska
Nahoru