Aktuality

Den otevřených dveří přilákal stovky lidí

Základní škola uspořádala dne 17. května Den otevřených dveří. Návštěvníci měli možnost projít obě budovy školy a navštívit i přírodní zahradu.

Navštívili dopolední výuku na 1. stupni a prohlédli si prvostupňové odborné učebny. Bohatý program připravila i odpolední školní družina.

U vchodu na 2. stupni byli všichni uvítáni deváťáky, kteří nabídli orientační plánek nebo je sami provedli školou. Mohli navštívit předmětové dílny, kde žáci pracovali netradičně na různých úkolech, sami se mohli do činností zapojit. Tak třeba v angličtině si žáci naplánovali cestu do zahraničí, ve fyzice a v chemii probíhaly netradiční pokusy, v informatice se programoval robot Edison, v češtině probíhaly soutěže se slovy, tvořilo se, zpívalo. Škola byla provoněná sladkými pečenými výtvory, které zvláště malí návštěvníci s radostí ochutnali.

Ani v letošním roce nechyběl prodejní jarmark, který upořádal za pomoci pedagogů a žáků školy Spolek rodičů a přátel školy. Počasí příliš nepřálo, takže se k prodeji využil prostor vstupní haly prvního stupně. A jarmarku i tento prostor slušel.

pedagogové školy

677678679680681682683

 

684685686687688689

 

691692693

Zřizovatel

  • Velká Bíteš

Podpořil

  • Kraj Vysočina

Partnerské odkazy

  • Příroda velkobítešska
  • Ověřená firma
  • Učebna v přírodě
Nahoru