Aktuality

Poznávací zájezd do Anglie

10. - 16. června se naši deváťáci vydali do Londýna a jižní Anglie.

Zde je několik jejich postřehů:

Minulý týden jsem měl tu možnost navštívit se školou Anglii. Cesta tam nebyla sice moc dobrá, ale město Londýn bylo hezké. Město jsme navštívili hned první den. Další den jsme se autobusem přesunuli do města Bournemouth a poté na křídové útesy. 3. den jsme navštívili univerzitní město Oxford. Ve středu to bylo město Brighton a výlet jsme zakončili poslední den opět v Londýně. Výlet byl fajn a užil jsem si ho.

Havelka Radek, 9.A

Zájezd do Anglie se nám velmi líbil. Moc se mi líbilo nádherné teplé počasí, které nám na celý týden vyšlo. Cesta byla náročná. Spát se dalo na trajektu, ale to mě hlavně zajímal východ slunce na moři. V Londýně se mi líbilo, jen to počasí bylo náročnější, protože jsme byli unaveni. Nejlepší na celém zájezdu bylo moře. Skalní brána Durdle Door, zátoka Lulworth Cove a město Brighton. V Oxfordu bylo také velmi krásně. Co mě moc nebavilo byla návštěva hradu Arundel, ale jinak to byl nejlepší výlet za celou 9. třídu. Rodinu jsme měly taky super. Naše hostitelská maminka byla velmi milá a starostlivá.

Hanzelková Viktorie, 9.A

Naše rodina byla skvělá. Nejvíc se mi líbilo v Oxfordu a v přímořských městech. Nejhorší byla ta cesta autobusem.

Topinková Radka, 9.A

Nejvíce se mi líbilo Durdle Door. Nádherné výhledy a moře! Krásný byl i hrad Arundel a jeho zahrady. Nejhorší byla cesta autobusem.

Jelínková Noemi, 9.B

V Anglii se mi nejvíce líbilo moře a zaujalo mě město Oxford, kde se natáčel Harry Potter. Svačiny by mohly být větší, pití bylo moc malé.

Mičánek Marek, 9.B

Naše hostitelská maminka byla velmi milá a hodná. Večeře byly dobré, snídaně pořád stejné a obědy bez chuti. Nejvíce se mi líbilo u moře a u Durdle Door. Jízda na London Aye byla krásná.

Báborová Tereza, 9. B

V Anglii se mi líbilo, nejvíce v Londýně. Zájezd a jeho organizace byla velmi povedená. Doufám, že se do Anglie ještě někdy podívám.

Novotný Jindřich, 9. C

V Anglii se mi moc líbilo. Pobyt jsem si moc užila, nejvíce jsem si užila Durdle Door a Lulworth Cove. Jsem ráda, že jsem se podívala do Londýna a určitě se tam někdy vrátím.

Doubková Natálie, 9. C

Moc se mi líbila cesta lodí a také se mi hodně líbilo chození po Anglii. Ubytování mohlo být lepší.

Šumbera David, 9. C

708709710711712

 

 

713714715716719720

Zřizovatel

  • Velká Bíteš

Podpořil

  • Kraj Vysočina

Partnerské odkazy

  • Učebna v přírodě
  • Ověřená firma
  • Příroda velkobítešska
Nahoru