Aktuality

Zprávy ze školní družiny

Po celý školní rok se ve školní družině tvořilo, tancovalo, sportovalo, hrály se hry, soutěžilo, malovalo, poslouchaly se pohádky a příběhy, listovalo se časopisy i knihami, hodně se stříhalo a lepilo... Zdobily se prostory školní družiny, školy i městské knihovny.

Jedné z našich žaček se podařilo umístit ve výtvarné soutěži Příroda kolem nás, vyhlášené Správou národního parku Podyjí. Přispívali jsme svými výrobky na různé charitativní akce a též na akce pořádané naší školou. Během roku proběhlo hned několik Tvoření pro rodiče s dětmi, kde si zúčastnění mohli vytvořit např.: lucerničku, lapač snů nebo slepičku ze sena.

Na web stránkách školní družiny bylo možné se zúčastnit výtvarně-tvořivých a literárních výzev, jejichž téma se vždy snažilo propojit se současným obdobím  nebo významným dnem např.: podzimní, ledová nebo výzva ke Dni Země s názvem Ozdob zemi.

Ráda bych touto cestou  poděkovala paní knihovnici Katce Bartoškové a paní knihovnici Monice Ulmanové, které pro nás pravidelně připravovaly úžasná literární odpoledne. Děti si mohly prolistovat knihy, časopisy, poslechly si příběh a mohly se zapojit do vytváření papírových drobností pro radost.

V děkování bych ráda pokračovala a mé poděkování míří ke dvěma sportovcům tělem i duší a to Víťovi Kratochvílovi a Mirkovi Jabůrkovi, kteří pro nás uskutečňovali pravidelné sportovní odpoledne. Děti seznámili s novými hrami, novými sporty a přinesli spoustu zábavy.

Konec školního roku je vždy naplněn očekáváním, co přinesou prázdninové dny. Ve školní družině nás čeká ještě pár příjemných dní a též rozloučení s dětmi v jednotlivých odděleních.

Děkujeme všem a přejeme Vám příjemně prosluněné léto, spoustu krásných chvil strávených s dětmi a těšíme se opět v novém školním roce.

Vychovatelky ŠD

736737738

 

740741

 

742743744745746747

Zřizovatel

  • Velká Bíteš

Podpořil

  • Kraj Vysočina

Partnerské odkazy

  • Ověřená firma
  • Učebna v přírodě
  • Příroda velkobítešska
Nahoru