Budovy školy v soutěži Stavba roku Kraje Vysočina 2019

Město Velká Bíteš usiluje v soutěži o titul Stavba roku Kraje Vysočina 2019. Jedná se o soutěž staveb dokončených na území Kraje Vysočina do konce roku 2019. Soutěž má 7 kategorií a v každé z nich se stanovuje 1. místo s titulem Stavba roku Kraje Vysočina a 2. místo s označením Čestné uznání. Další místa se už nestanovují. Kromě těchto umístění se ještě udělují zvláštní ceny, kterými jsou cena veřejnosti, cena hejtmana, cena ČKAIT a cena SPS (Svaz podnikatelů ve stavebnictví).

Například v roce 2016 získalo Město Velká Bíteš čestné uznání (2. místo) za stavbu „Rekonstrukce Masarykova náměstí Velká Bíteš“.

Letos jsme do soutěže přihlásili hned dvě stavby naráz. První z nich je „Předprostor ZŠ Tišnovská 115, Velká Bíteš“ a druhou je „Revitalizace ZŠ Tišnovská 115, Velká Bíteš“.

Pokud se vám líbí naše stavba, můžete pro ni hlasovat a to formou zaslání SMS zprávy. Hlasovat lze však pouze 1x z jednoho mobilu. Musíte si proto vybrat, pro kterou ze dvou našich staveb se rozhodnete. Hlas zaslaný druhou SMS, byť pro jinou stavbu by byl již neplatný. Hlasování bude ukončeno ve čtvrtek 20. srpna 2020 o půlnoci.

Hlasování pro stavbu „Předprostor ZŠ Tišnovská 115, Velká Bíteš“ - SMS ve tvaru: STAVBA 17 (před číslem je mezera) na tel. číslo 736 301 599

Hlasování pro stavbu „Revitalizace ZŠ Tišnovská 115, Velká Bíteš“ - SMS ve tvaru: STAVBA 18 (před číslem je mezera) na tel. číslo 736 301 599

Obě stavby s popisem a doprovodnými referenčními fotografiemi naleznete na stránkách Stavby Vysočiny:

Další videa obou staveb máte ke zhlédnutí zde:

 

Zřizovatel

  • Velká Bíteš

Podpořil

  • Kraj Vysočina

Partnerské odkazy

  • Ověřená firma
  • Příroda velkobítešska
  • Učebna v přírodě
Nahoru