Aktuality

21. ročník McDonald’s Cup – okrskové kolo

Dne 20. 4. 2018 se uskutečnilo ve Velkém Meziříčí okrskové kolo 21. ročníku McDonald´s Cupu pro žáky 1. stupně. Turnaje se zúčastnilo celkem 9 družstev, 6 v kategorii B (ročník 2006 – 2008) a pouze 3 v kategorii A (ročník 2008 a mladší). Hrálo se systémem každý s každým a 2 nejlepší družstva ze starší respektive 1 družstvo z mladší kategorie si zajistila postup do okresního kola. Naše škola měla zastoupení tradičně v obou kategoriích.

Loňská úspěšná parta, která v mladší kategorii dokráčela až k prvenství v krajském kole, se z větší části posunula do starší kategorie, kde by ráda na úspěch navázala. Zatím k tomu má nakročeno dobře, neboť do okresního kola postoupila z 2. místa (3 výhry, 1 remíza a 1 prohra), i když výkon nebyl úplně optimální a na předvedené hře to bylo znát.

Mladší družstvo rovněž nezahálelo, a i když sehrálo pouze 2 utkání, v obou potvrdilo roli favorita a do další fáze turnaje postoupilo z 1. místa.

Blahopřejeme a držíme palce v okresním kole těmto žákům:

Kategorie B (roč. 2006 - 2008):

Malý Ondřej, Musil Jan, Kadlec Michal, Preis Vít, Jurný Jan, Kročil Lukáš, Škoda Adam, Klíma Daniel, Káňa Ondřej, Janík Jonáš, Karmazín Lukáš, Stöger Filip.

Kategorie A (roč. 2008 a mladší):

Brzobohatý Adam, Drlíček Ondřej, Chytka Tomáš, Střecha Matěj, Kaláb Šimon, Balej Marek, Kolomazníček Daniel, Cross Lukáš, Hotárek Tobiáš, Stejskal Petr, Janoušek Adam, Hanzelka Kryštof.

pdfVýsledková listina206.46 KB

Mgr. Michal Pelán, učitel TV

474475476477

Zřizovatel

  • Velká Bíteš

Podpořil

  • Kraj Vysočina

Partnerské odkazy

  • Učebna v přírodě
  • Příroda velkobítešska
  • Ověřená firma
Nahoru