Další organizace Velké Bíteše

Velká Bíteš

Aktuality

21. ročník McDonald’s Cupu – okresní kolo

Dne 11. 5. 2018 se ve Velkém Meziříčí uskutečnilo okresní kolo 21. ročníku McDonald´s Cupu pro žáky 1. stupně ZŠ. Turnaje se zúčastnily nejlepší družstva z okresu Žďár nad Sázavou ve dvou kategoriích, z nichž si pouze vítězové zajistili postup do krajského finále v Jihlavě (21. 5.). V obou kategoriích měla zastoupení i družstva naší školy, která si vybojovala postup v okrskovém kole.

Do starší kategorie B postoupilo 6 týmů, které byly rozlosovány do 2 skupin. Naše družstvo se utkalo s dvěma žďárskými školami a pokaždé prohrálo bez vstřelené branky, což v konečném zúčtování znamenalo 5. místo.

V kategorii A si naše družstvo vedlo o poznání lépe. Sehrálo celkem 3 zápasy s bilancí 2 výher a 1 remízy. Stejnou bilanci měla i žďárská škola, se kterou jsme uhráli remízu, a tak o prvenství na turnaji muselo rozhodnout skóre. To nakonec rozhodlo ve prospěch našeho družstva, které se opět po roce mohlo radovat z postupu do krajského finále. Blahopřejeme a držíme palce!

Za reprezentaci školy děkujeme těmto žákům:

Kategorie B (roč. 2006 - 2008):

Malý Ondřej, Musil Jan, Kadlec Michal, Preis Vít, Jurný Jan, Kročil Lukáš, Škoda Adam, Klíma Daniel, Káňa Ondřej, Janík Jonáš, Karmazín Lukáš, Stöger Filip.

Kategorie A (roč. 2008 a mladší):

Brzobohatý Adam, Drlíček Ondřej, Chytka Tomáš, Střecha Matěj, Kaláb Šimon, Balej Marek, Kolomazníček Daniel, Cross Lukáš, Hotárek Tobiáš, Stejskal Petr, Janoušek Adam, Hanzelka Kryštof.

Mgr. Michal Pelán, učitel TV

528530531529

Zřizovatel

  • Velká Bíteš

Podpořil

  • Kraj Vysočina

Partnerské odkazy

  • Příroda velkobítešska
  • Učebna v přírodě
  • Ověřená firma
Nahoru