Další organizace Velké Bíteše

Velká Bíteš

Aktuality

Zprávy ze školní družiny

Září patřilo ve školní družině adaptačním a seznamovacím hrám. Děti i vychovatelky se seznamovali a novým prostředím, společně s dětmi vytvářeli pravidla, seznamovali se s novými rodiči a zdárně započali  výzdobu nových prostor.

Druhý říjnový pátek byl ve znamení společného tvoření rodičů s dětmi, tvořili jsme lampióny. Společně s dětmi jsme se zúčastnili projektu Záložky do škol, kde jsem na téma pohádkových a bájných postav dostatečně upustili uzdu naší fantazie. V rámci 100. letého výročí republiky jsme připravili tvořivé dílny, kde bylo možné si vybrat hned z několika tvořivých činností, např.: tvorba střapců, odznáčků ze zažehlovacích korálků, samozřejmě vše v barvách trikolory.

Poslední říjnový den byl i ve školní družině  zasvěcen svátku „Předvečer Všech svatých“, vžitého pod názvem Halloween. V rámci tohoto svátku jsme pro děti připravili soutěžní stanoviště, která byla rozmístěna ve všech odděleních školní družiny. Po splnění úkolů čekala děti sladká odměna. Během měsíce září jsme též aktualizovali webové stránky školní družiny - www.druzinabites.webnode.cz, kde byla spuštěna dnes již tradiční družinová soutěž Poznej své město.

Vítězem říjnového kola této soutěže se stala Sofie Topinková I.C. Blahopřejeme!

Rádi bychom vás též pozvali do městské knihovny, kde jsme společně s dětmi ze školní družiny vytvořili výzdobu dětského oddělení.

vychovatelky ŠD

095096097098

099100101102103104105106107

Zřizovatel

  • Velká Bíteš

Podpořil

  • Kraj Vysočina

Partnerské odkazy

  • Ověřená firma
  • Příroda velkobítešska
  • Učebna v přírodě
Nahoru