Aktuality

Zprávy ze školní družiny – únor

Únorové dny ve školní družině jsme započali kouzelnickým představením Dua Valdini. Děti byly nadšené různorodými kouzelnickými triky, některé z nich jim bylo umožněno si vyzkoušet. Nakonec byl kouzelníkem vyčarován i rozkošný bílý králíček, který se stal největším kouzelnickým překvapením. 

Ke svátku sv. Valentýna jsme s dětmi vytvořili pestré valentýnské dárky pro naše blízké. Celá družina byla ověšena srdíčky a mnoha krásnými přáníčky. Dárečky si též mohly děti vytvořit díky lisu na placky, kde mohly popustit uzdu fantazii a vytvořit si opravdu originální placky a magnetky.

V rámci Tvoření pro rodiče s dětmi jsme vyráběli brože z filcu. Byla to krásná ruční práce, kde jsme využili rozličné materiály a jejich vzájemné kombinace. Děkujeme všem za hojnou účast a dobrou náladu.

Koncem měsíce připravila p. vychovatelka Kolková společně s p. asistentkou Loupovou pro děti Koblížkové odpoledne. V rámci začínajícího půstu si děti mohly vyzkoušet přípravu tvarohových koblížků, na kterých si samozřejmě také pochutnaly.

Únorovou vítězkou soutěže na webových stránkách školní družiny – www.druzinabite.webnode.cz – se stala Beátka Havelková, 1.B. Blahopřejeme!

vychovatelky ŠD

386387388389390391392393394395396397

Zřizovatel

  • Velká Bíteš

Podpořil

  • Kraj Vysočina

Partnerské odkazy

  • Příroda velkobítešska
  • Učebna v přírodě
  • Ověřená firma
Nahoru