Další organizace Velké Bíteše

Velká Bíteš

Aktuality

Zprávy ze školní družiny – březen 2019

Školní družina byla již od počátku března zcela projasněná jarní náladou. Vše bylo umocněno jarní výzdobou družinových prostor. Společně s jarní výzdobou družiny jsme s dětmi vytvořili i výzdobu do místního dětského oddělení Městské knihovny.

V rámci Tvořivých dílen pro rodiče s dětmi jsme tvořili Slepičky ze sena, krásnou jarní dekoraci, která dozajista ozdobí každou domácnost. Všem děkujeme za příjemný podvečer.

V tomto měsíci jsme též přivítali předškolní děti z Mateřské školy z Masarykova náměstí. Děti si prohlédli prostory, prozkoumaly všechna zákoutí s hračkami, pokládaly zvídavé otázky a odcházely usměvavé s příslibem další návštěvy.

Další z akcí byl tématický den, který nesl název Ponožkový den. V tento den děti i vychovatelky vyjádřili podporu lidem s Downovým syndromem tím, že si oblékli na každou nožku jinou ponožku. Tento den byl pro děti velmi inspirativní, získali nové poznatky o možné pomoci druhým a během celého dne kolem sebe šířily dobrou náladu.

Školní družina se tento měsíc zúčastnila soutěže vyhlášené – Povodím Moravy – s podtitulem „Neplýtvej vodou“.

Výhercem internetové soutěže uveřejněné na web stránkách školní družiny – www.druzinabites.webnode.cz – se stala: Kristýnka Břendová – 1.B. - Blahopřejeme!

Přejeme krásné jarní dny. vychovatelky ŠD

438439440441442443444445446447448449450451452

Zřizovatel

  • Velká Bíteš

Podpořil

  • Kraj Vysočina

Partnerské odkazy

  • Ověřená firma
  • Příroda velkobítešska
  • Učebna v přírodě
Nahoru