Aktuality

Pohár rozhlasu 2019

V úterý 14. 5. se naši starší žáci a žákyně z 8. a 9. ročníků zúčastnili ve Velkém Meziříčí okresního kola Poháru rozhlasu v atletice. Celkem se utkalo 9 družstev v obou kategoriích (chlapci, dívky) z celého okresu. Soutěžilo se v těchto disciplínách: běh na 60 m, skok daleký a vysoký, vrh koulí, běh na 800 m (chlapci 1500 m) a štafeta 4 x 60 m. Obě naše družstva patřila v jednotlivých disciplínách mezi lepší závodníky, což v konečném součtů bodů znamenalo hezké 3. místo pro chlapce a 4. místo pro dívky.

O den později 15.5. se stejné soutěže ve Žďáře nad Sázavou zúčastnili mladší žáci a žákyně z 6. a 7. tříd naší školy. Soutěžilo se v téměř totožných disciplínách jako ve starších kategoriích, akorát místo vrhu koulí házeli žáci míčkem a v běhu měli vzdálenost kratší (600 m dívky, 1 000 m chlapci). Konečné pořadí našich žáků a žákyň mezi 10 družstvy bylo obdobné jako u starších kategorii s tím rozdílem, že 4. místo brali chlapci a dívky obsadily 3. místo.

Děkujeme za reprezentaci školy a gratulujeme těmto žákyním a žákům:

Starší žákyně:

Ema Urbánková, Markéta Beranová, Helena Šťávová, Karolína Balejová, Denisa Čechová, Iveta Pospíšilová, Monika Havlišová, Štěpánka Báborová, Karolína Špačková, Eliška Urbánková,

Starší žáci:

Jiří Boháček (2. místo běh na 60 m) Adam Rozmahel (3. místo běh na 60 m), Kevin Valeš, Tomáš Barák (2. místo běh na 1500 m), Tomáš Jašek, Filip Mazánek, Jakub Káňa, Štěpán Třeštík, Vít Dobrovolný, Lukáš Rybníček.

Štafeta ve složení Jiří Boháček, Adam Rozmahel, Kevin Valeš, Tomáš Jašek – 2. místo.

Mladší žákyně:

Barbora Škodová (1. místo skok daleký), Iveta Chmelíčková (2. místo hod míčkem), Barbora Müllerová, Nikol Pavlíčková, Simona Stecklová, Natálie Trojanová, Jolana Kratochvílová, Nela Zelená, Emma Coufalová, Anna Coufalová

Štafeta ve složení Natálie Trojanová, Barbora Škodová, Iveta Chmelíčková, Barbora Müllerová – 3. místo.

Mladší žáci:

Matěj Poláček (1. místo skok daleký), Lukáš Kříž, Petr Karásek, Michal Ševců, Ondřej Hotárek, Maxim Padyšák, Vít Preis, Dominik Kunc, Jan Dvořák, Jakub Dufek.

Mgr. Michal Pelán, učitel TV

570571

Zřizovatel

  • Velká Bíteš

Podpořil

  • Kraj Vysočina

Partnerské odkazy

  • Ověřená firma
  • Učebna v přírodě
  • Příroda velkobítešska
Nahoru