Další organizace Velké Bíteše

Velká Bíteš

Aktuality

Atletický čtyřboj 2019 - okresní kolo

V úterý 5. 6. 2019 se ve Velkém Meziříčí uskutečnilo okresní kolo v atletickém čtyřboji. Za účasti 6 škol v kategorii starších žákyň a 7 škol v kategorii starších žáků měla v této soutěži úspěšné zastoupení družstva naší školy. Za každé družstvo může soutěžit maximálně 5  ávodníků a o konečném pořadí družstev rozhoduje součet celkového počtu bodů 4 nejlepších závodníků daného družstva.

Disciplíny v dívčí kategorii byly následovné – běh na 60 m, hod kriketovým míčkem / vrh koulí, skok do dálky nebo do výšky a běh na 800 m.   Po skončení víceboje se družstvo dívek radovalo z konečného 2. místa. Tento úspěch byl podtržen i v soutěži jednotlivců, když na 3. místě skončila Karolína Balejová a v první desítce víceboje se umístily Iveta Chmelíčková (6. místo) a Denisa Čechová (8. místo).

V chlapecké kategorii byly disciplíny obdobné s rozdílem vytrvalostního běhu na 1000 m. V konečném zúčtování brali chlapci 3. místo. Z jednotlivců se mezi prvních deset závodníků víceboje probojovali Jiří Boháček (7. místo) a Adam Rozmahel (10. místo).

Dne 11. 6. 2019 se stejné soutěže ve Žďáře nad Sázavou účastnili i mladší žáci a žákyně naší školy. Kromě vrhu koulí soutěžili ve stejným disciplínách jako starší kolegové, akorát vytrvalostní běhy měli kratší (dívky běh na 600 m, chlapci běh na 800 m). Chlapci ve víceboji skončili 5. ze 7 družstev, dívky 4. z 8 družstev. Do první desítky se mezi dívkami dostala Bára Škodová (7. místo).

Gratulujeme a děkujeme těmto žákyním a žákům za reprezentaci školy:

Starší žákyně:

Ema Urbánková, Karolína Balejová, Iveta Chmelíčková, Denisa Čechová, Daniela Novotná.

Starší žáci:

Adam Rozmahel, Tomáš Jašek, Jiří Boháček, Jakub Káňa, Tomáš Barák.

Mladší žákyně:

Barbora Škodová, Victorie Březinová, Simona Stecklová, Jolana Kratochvílová, Lucie Křejčířová.

Mladší žáci:

Matěj Poláček, Petr Karásek, Miroslav Václavík, Michal Ševců, Jan Dvořák.

pdfVýsledky kategorie mladší žáci194.93 KB

pdfVýsledky kategorie mladší žákyně190.23 KB

pdfVýsledky kategorie starší žáci234.75 KB

pdfVýsledky kategorie starší žákyně233.74 KB

Mgr. Michal Pelán

613614615616617618619

Zřizovatel

  • Velká Bíteš

Podpořil

  • Kraj Vysočina

Partnerské odkazy

  • Příroda velkobítešska
  • Učebna v přírodě
  • Ověřená firma
Nahoru