Další organizace Velké Bíteše

Velká Bíteš

Aktuality

Dračí lodě 2019

V pátek 14. června se žáci naší školy zúčastnili Dracupu, závodu  dračích lodí. Vše se odehrává na rybníku Řeka poblíž Krucemburku. 

Posádka sestává z 20 lidí, kteří naráz pádlují, a jednoho bubeníka, který udává tempo. Po celou dobu zde panovala veselá a přátelská atmosféra. Díky dobré organizaci zde bylo o zábavu postaráno. Mimo samotného závodu lodí zde byla možnost vyzkoušet si zumbu, zaplavat si v rybníku nebo se občerstvit ve stánku.

Každý tým měl možnost si jízdu nejprve vyzkoušet a až potom vyrazit naostro. Závod se jel dvakrát dvě stě metrů, oba časy se následně sečetly. 

Naše posádka Ledoborec z Bíteše se umístila na krásném druhém místě z celkových dvanácti. Všem se akce moc líbila a doufáme, že se bude opakovat i další rok.

Posádku tvořili: Jakub Káňa (kapitán), Jakub Hekal (bubeník), Ema Urbánková, Sofie Padyšáková, Judita Velebová, Eliška Urbánková, Štěpánka Báborová, Sabina Gášparová, Barbora Škodová, Vendula Kmentová, Jiří Boháček, Tadeáš Urban, Vítek Dobrovolný, Daniel Mach, Filip Mazánek, Lukáš Rybníček, Ondřej Turek, Štěpán Třeštík, Tomáš Barák, Tomáš Jašek, Matěj Medla (náhradníci - Daniela Frolková, Jiří Koza)

Ema Urbánková

636637638639640641642

Zřizovatel

  • Velká Bíteš

Podpořil

  • Kraj Vysočina

Partnerské odkazy

  • Ověřená firma
  • Příroda velkobítešska
  • Učebna v přírodě
Nahoru