Aktuality

Florbal – chlapci

Dne 26. listopadu proběhlo v Bystřici nad Pernštejnem okresní kolo starších žáků ve florbalu. Na tento turnaj si zajistili účast po vítězství v okrskovém kole ve Velkém Meziříčí. Na okresním kole se turnaje zúčastnilo 6 družstev rozlosovaných do 2 skupin. Naše družstvo postoupilo z druhého místa ve skupině do semifinále, kde se střetlo s místní favorizovanou základní školou. První část zápasu jsme statečně odolávali náporu protihráčů, ale po několika rychle obdržených brankách jsme utkání prohráli. Celkově jsme se umístili na pěkném 3. místě.

Obdobně jako starší žáci na okresním kole si počínali naši žáci 1. stupně. Dne 27. listopadu jsme vyrazili reprezentovat naši školu do Velkého Meziříčí, kde jsme měli bojovat o postup do krajského kola. V systému hraném každý s každým sehrálo naše družstvo 4 zápasy s bilancí 4 výhry a umístili jsme se na skvělém 1. místě. Všechny zápasy jsme odehráli s vysokým gólovým výsledkem v náš prospěch a zaslouženě jsme postoupili na krajské kolo, které se uskuteční 17. prosince v Jihlavě.

Děkujeme za úspěšnou reprezentaci školy a gratulujeme těmto žákům:

1. stupeň ZŠ:

Kolek Martin, Jurný Ondřej, Šrámek Vojtěch, Dufek Matěj, Cross Lukáš, Obořil Adam, Antalíková Monika, Holík Jakub

Starší:
Václavík Miroslav, Karmazín Petr, Medla Matěj, Vrzal Jiří, Rozmahel Adam, Hvězda Jiří, Koza Jiří, Bárta Tadeáš, Karásek Petr, Havlát Petr, Barák Tomáš

Mgr. Jan Liška
učitel tělesné výchovy

183184185186187188

Zřizovatel

  • Velká Bíteš

Podpořil

  • Kraj Vysočina

Partnerské odkazy

  • Učebna v přírodě
  • Ověřená firma
  • Příroda velkobítešska
Nahoru