Aktuality

Zprávy ze školní družiny listopad – prosinec

Listopad byl měsícem, ve kterém jsme společně s dětmi připravovali a účastnili se hned několika soutěží a projektů. Započali jsme výrobou záložek do knih v rámci projektu – záložka do knihy spojuje školy – do kterého se již několikátým rokem naše škola zapojuje. Vytvářeli jsem též drobné výrobky, které jsme prezentovali na vánoční výstavě, která se každoročně pořádá v našem městě. Pomáhali jsme s dárečky pro radost pro seniory do místního Domova pro seniory. Přispěli jsme svými papírovými ozdobami na charitativní sbírku pro nemocnici Motol, či vánočními přáníčky do vánoční soutěže pro školní družiny.

V rámci Tvořivého odpoledne pro rodiče s dětmi jsme tvořili zimní věneček. Rády bychom
poděkovaly p. Krupičkovi, který nám daroval spoustu krásných jehličnatých větví a též krásný
vánoční stromeček.

Společnost Davona vyhlásila v listopadu výtvarnou soutěž s firmou Sizzix o Big Shot Sky.
Soutěže jsme se zúčastnili s projektem “perníkových chaloupek” a získali překrásné 1. místo! Za ocenění i cenu jsme velmi rádi.

Prosincový předvánoční čas jsme ve školní družině započali Mikulášským odpolednem, které bylo protkané souborem her, kvízů, rébusů a zakončené sladkou nadílkou. V průběhu celého měsíce si děti mohou v jednotlivých odděleních školní družiny vytvářet různorodé vánoční či zimní drobnosti. Některé z těchto výrobků jsme též připravili na Vánoční Jarmark pořádaný v naší škole. Letošní kalendářní rok zakončíme vánočním divadelním představením, které pro nás připravilo Medouškovo divadlo.

Přejeme všem krásné Vánoce, spoutu klidu a pohody v novém roce.

vychovatelky ŠD

251254255256257258259260261262263264

Zřizovatel

  • Velká Bíteš

Podpořil

  • Kraj Vysočina

Partnerské odkazy

  • Příroda velkobítešska
  • Učebna v přírodě
  • Ověřená firma
Nahoru