Další organizace Velké Bíteše

Velká Bíteš

Aktuality

Závěrečný týden devátých ročníků

Poslední červnový týden patřil deváťákům. Zbývalo jim posledních pár dnů než odejdou z naší školy a tak jsme se rozhodli, že jim jej zpříjemníme různými akcemi, vycházkami a dalšími aktivitami.

Vše začalo v úterý 22. června, kdy jsme si pro naše prvňáčky připravili výpravu za pohádkami. Protože nám počasí moc nepřálo neuskutečnila se akce venku, ale na druhém stupni ZŠ a vůbec neztratila své kouzlo. Po chodbě se proháněli. Červené karkulky, vlci, ježibaby, Shrekové a další pohádky a prvňáčci plnili zadané úkoly na jedničku.

Ve středu 23. června jsme se s našimi žáky rozloučili na radnici. Žáci dostali pamětní listy a společně jsme se občerstvili na sladkém nebo slaném posezení.

Ve čtvrtek 24. června jsme vytvářeli třídní časopisy. Všem se moc podařily a musím ocenit spolupráci žáků ve všech směrech. Pracovali, psali, vytvářeli koláže a vzájemně komunikovali. Na výsledný časopis mohou být opravdu všichni pyšní.

Po pátečním dni, jsme pondělí strávili venku všichni pohromadě, měli čas jsme se projít, popovídat si i zazpívat.

Poslední úterní den před vysvědčením patřil sportovcům. Sportovního dne se účastnil celý druhý stupeň. Někteří hráli fotbal jiní vybíjenou nebo florbal. Den se moc vydařil i díky devátým ročníkům, kteří se na jeho přípravě podíleli.  Jmenovitě Míšovi Ševců, Marušce Loupové a Matějovi Urbánkovi.

Pevně věřím, že jsme si poslední týden pořádně užili především deváťáci a věřím, že příští školní rok bude společných akcí více.

Za třídní učitelky 9. ročníků a deváťáky Mgr. Jaroslava Cendelínová

088089090091092

Zřizovatel

  • Velká Bíteš

Podpořil

  • Kraj Vysočina

Partnerské odkazy

  • Ověřená firma
  • Příroda velkobítešska
  • Učebna v přírodě
Nahoru