Další organizace Velké Bíteše

Velká Bíteš

Aktuality

Volba povolání, projekt osmých tříd

Ve čtvrtek 28. dubna proběhl celodenní projekt pro žáky osmého ročníku s názvem Volba povolání. Zvolit si správně zaměstnání je jistě důležité rozhodnutí, které může ovlivnit celý lidský život. Aby naši žáci měli situaci o něco jednodušší, zorganizovali jsme v rámci tohoto projektu návštěvy nejrůznějších firem ve Velké Bíteši.

V letošním roce jsme oslovili: SOŠ Jana Tiraye, lékárnu Auru, PBS Velká Bíteš, ITW Pronovia, Horácké autodružstvo, Krajskou správu a údržbu silnic Vysočiny ve Velké Bíteši, MŠ Lánice, zahradnictví Pelán, Městskou policii, hasiče Velká Bíteš, BEMATECH, MINIROL, ZZS kraje Vysočina Velká Bíteš, BDS, strojírnu Slavíček.

Je nám velkým potěšením, že nám všichni zástupci firem vyšli velmi ochotně vstříc. Nejenže žáci mnohde obdrželi milé dárky, které jim návštěvu budou připomínat, ale hlavně jsme se setkali se zaměstnanci, kteří byli ochotní jim odpovědět na všechny otázky a představit tak svou firmu a svoji  profesi.

Po návratu do školy jsme společně pracovali na výstupech a na závěr našeho projektu jsme si při prezentací povídali o jednotlivých firmách.

Mgr. Jaroslava Cendelínová za třídní učitelky a žáky osmých tříd

316317318319320321322

Zřizovatel

  • Velká Bíteš

Podpořil

  • Kraj Vysočina

Partnerské odkazy

  • Příroda velkobítešska
  • Učebna v přírodě
  • Ověřená firma
Nahoru