Aktuality

Spolupráce žáků 1. A a dětí z MŠ U Stadionu

Dne 26. září se uskutečnilo výjimečné setkání mezi žáky z 1. A a dětmi z MŠ U Stadionu, které nejenom přineslo radost a zábavu, ale také posloužilo jako inspirující a vzdělávací zážitek pro obě strany.

Žáci z 1. A se na tuto událost pečlivě připravili tím, že si s sebou přinesli své školní aktovky a pracovní sešity. Tímto způsobem chtěli svým malým kamarádům ukázat, jak vypadá jejich školní svět a co se ve škole učí.

Během tohoto setkání mohli žáci 1. A věnovat čas pedagožkám z mateřské školy a povídat si o tom, jaký je rozdíl mezi mateřskou školou a prvním rokem základní školy. Tato vzájemná výměna zkušeností byla pro všechny velmi cenná a přispěla k lepšímu porozumění obou školních prostředí.

Jedním z vrcholů této akce bylo, když se žáci 1. A a děti z MŠ U Stadionu společně pustili do hraní. Tato interakce nejenom učila prvňáky trpělivosti a ohleduplnosti vůči mladším, ale také posilovala pouto mezi těmito věkovými skupinami.

Tato návštěva zanechala pozitivní dojem na všechny zúčastněné a nepochybně inspirovala k dalším podobným projektům a spolupráci v budoucnosti.

Mgr. Irena Nováková

079080081082083084

Zřizovatel

  • Velká Bíteš

Podpořil

  • Kraj Vysočina

Partnerské odkazy

  • Ověřená firma
  • Příroda velkobítešska
  • Učebna v přírodě
Nahoru