Aktuality

Vánoční jarmark v novém kabátě

V prostorách budovy 1. stupně se ve čtvrtek 7. prosince uskutečnil tradiční Vánoční jarmark. Součástí odpolední akce byly zimní besídky ve třídách a prodejní výstava drobných výrobků žáků školy. Hlavní myšlenkou Vánočního jarmarku je setkání a propojení pedagogů, žáků, rodičů a širší veřejnosti právě v prostorách školy.

Hned ve vstupním prostoru zněly koledy, příchozí se mohli vyfotografovat s Ježíškem u nádherného betléma, romantického krbu nebo stromu přání. V budově byla připravena doprovodná akce, která se uskutečnila ve spolupráci se SRPŠ - Knížka pro Ježíška. Darované knihy obohatily čtenářskou budku.

Prostor školní jídelny se proměnil v prodejní jarmark. Příprava drobných dárků byla v režii pedagogů školy a návštěvníci právem obdivovali vše, co se prodávalo. Zapojili se i rodiče. Maminky ze SRPŠ zajišťovaly vánoční směnárnu. Část vybrané částky poputuje na charitativní účely, zbytek financí využije SRPŠ na dovybavení relaxačních prostor školních chodeb a čtenářské budky.

Během vánočních besídek se i letos ukázala různorodost třídních kolektivů a zejména skvělé vedení a všestrannost pedagogů školy.

Žáci se svými pedagogy, vychovatelky školní družiny i asistentky vložili do příprav celé akce velké množství energie. Skvělou práci odvedly i maminky ze SRPŠ a nepedagogičtí pracovníci.

Vážení návštěvníci Vánočního jarmarku, děkujeme vám za návštěvu, podporu a úsměvy, kterými jste nešetřili. Radost žáků a pochvalná slova rodičů byla pro všechny velkou odměnou.

Mgr. et MgA. Marcela Doubková

262263264

 

265266267268269270271272273274275276277278279280281282

Zřizovatel

  • Velká Bíteš

Podpořil

  • Kraj Vysočina

Partnerské odkazy

  • Učebna v přírodě
  • Ověřená firma
  • Příroda velkobítešska
Nahoru