Aktuality

Florbal úspěchy 2023/2024 – mladší a starší žáci

V průběhu listopadu tradičně proběhla okrsková a okresní kola starších a mladších žáků ve florbalu.

Mladší kategorie v kvalifikaci na okresní kolo postoupila z 2. místa. Na okresním kole předvedla obstojný výkon, který znamenal 4. místo (obě kola proběhla ve Velkém Meziříčí).

Podobně jako mladší žáci, tak i starší chlapci postoupili z kvalifikace na okresní kolo, které v Bystřici n.P. po zásluze ovládli a poprvé se dostali do letos závěrečného krajského finále ve Světlé n.S. Zde se utkali s jednotlivými zástupci z dalších 3 okresů (celek z okresu Havlíčkův Brod se nedostavil) a obsadili 4. místo. Ve všech kolech se chlapci prezentovali pohlednou kombinační hrou, díky které přehrávali každého soupeře a jen slabší koncovka je stála lepší umístění v krajském kole.

Děkujeme za vzornou a úspěšnou reprezentaci školy těmto žákům:

Starší – Císař Lukáš, Nováček Lukáš, Jurný Ondřej (nejlepší hráč v okresním kole), Balej Marek, Obořil Adam, Šrámek Vojtěch, Kolek Martin, Cross Lukáš, Holík Jakub, Suchomel Miroslav.

Mladší – Suchý Matěj, Holík Matěj, Bochkor Daniil, Škoda Štěpán, Vrzal Jan, Rašovský Jan, Drlíček Lukáš, Rybníkář Jakub, Rosecký Šimon, Bureš Petr.

pdfVýsledková listina - krajské kolo - starší žáci490.95 KB

pdfVýsledková listina - okresní kolo - mladší žáci193.28 KB

pdfVýsledková listina - okresní kolo - starší žáci187.07 KB

Mgr. Jan Liška a Mgr. Michal Pelán
Učitelé tělesné výchovy

298299300301302

Zřizovatel

  • Velká Bíteš

Podpořil

  • Kraj Vysočina

Partnerské odkazy

  • Ověřená firma
  • Učebna v přírodě
  • Příroda velkobítešska
Nahoru